Diana Krall - sept. 2009

Dato & sted: 19 september 2009, Falconér, København
3 ud af 6 stjerner...

Om det var pga. mit humør (som ikke var specielt dårligt el. anderledes end normalt), stemningen (nogle sad og sov), stedet (Falconér), publikum (alder 60+) el. Diana's performance - det véd jeg ikke... Men denne koncert gjorde altså ikke rigtig noget for mig. Det var lidt som at sidde og høre pladen derhjemme - blot med den forskel at jeg havde betalt kr. 725,- for det, og der blev klappet hver gang en musiker have spillet "solo" i mere end 2 sek...

Jeg er på det rene med, at der jo aldrig kan blive tale om en "fest" som når man står foran scenekanten til en Madonna, George Michael el. Depeche Mode koncert! Men jeg synes bare ikke at Diana K. nåede ud over scenekanten, og fik fat i mig denne gang. Det var min 3 koncert med Diana K., og jeg vil tro at det også var min sidste - og det er egentlig lidt ærgeligt. For hun er jo ikke decideret dårlig, og hun plaprer også hyggeligt imellem numrene - men jeg tror måske at det hænger sammen med, at priserne på koncerter nu har nået et niveau, hvor man forventer noget ekstraordinært når man skal betale ca. kr. 1.500,- for sammen med sin bedre halvdel, at få lov at opleve en kunstner af denne kaliber, live. For en familie på 4 personer, så betyder det at man skal give kr. 3.000,- + det løse, og så står oplevelserne altså ikke mål med prisen længere!
Men det er nok en anden diskussion, som jo egentlig ikke har noget med Diana K.'s optræden at gøre...

Setlisten kan jeg ikke finde....:(

Andres meninger om koncerten:

4 af 6 stjerner i Gaffa
4 af 6 stjerner i Jyllandsposten
4 af 6 stjerner i Politiken
4 af 6 stjerner i Berlingske

Senest ændret Mandag, 03 februar 2014 13:37
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer