Elton John - nov 2008

Dato & sted: 29 nov 2008, Parken, København
4 ud af 6 stjerner...

Igen én af den slags koncerter, hvor jeg SLET INGEN forventninger havde. Anna havde fået/vundet billetterne, og hvem vil gå glip af en gratis koncert med et "stort" navn - ikke mig!

For første gang - for mit vedkommende - oplevedes Parken monteret udelukkende med siddepladser - også på HELE plænen! I første omgang lidt underligt - men som koncerten skred frem og det gik op for mig hvem publikummet egentlig var, så var det i virkeligheden nok det bedste.

Ved nærmere eftersyn, viste det sig nemlig at langt størstedelen af de godt 40.000 fremmødte, var over 50 år. Og jeg forestiller mig tydeligt, at de alle havde haft mere eller mindre syrede oplevelser med Elton John op gennem 70'erne. Ihvertfald var der mest liv i netop dén den af publikken, hver gang der blev spillet numre som "Rocketman", "Pinball Wizard" og "I'm still standing" samt andre fra samme periode.

Men uanset - og måske netop fordi jeg INGEN forventninger havde, så blev det faktisk en god oplevelse for mig. Elton havde ellers halsbetændelse og lød som en havnearbejder når han talte imellem numrene - men der var sgu' gang i koncerten og ham selv.

Mit vel eneste forbehold - ud over den altid latterlige logistik i Parken ifm. koncerten - er at der var alt for meget Las Vegas showboat over seancen. Alt for meget plastik og neonreklamer efter min smag.

Det spillede han:
* Benny and the Jets
* Philadelphia Freedom
* Believe
* Daniel
* Rocketman
* Guess That's Why They Call It the Blues
* Someone Saved my Life Tonight
* Goodbye Yellow Brick Road
* Sorry Seems to Be the Hardest Word
* Tiny Dancer
* Don't Let the Sun Go Down on Me
* Candle in the Wind
* Pinball Wizard
* The Bitch Is Back
* I'm Still Standing
* Saturday Night's Alright for Fighting
* Your Song

Andres meninger om koncerten:
4 af 6 stjerner i Gaffa
5 af 6 stjerner i Jyllands Posten
4 af 6 stjerner i B.T.
http://vip.tv2.dk/musik/article.php/id-18616331.html

Senest ændret Mandag, 08 december 2008 00:00
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer