Madonna - aug 2009

Dato & sted: 11 august 2009, Parken, København
5 ud af 6 stjerner...

Hold da op, hun var virkelig bagud på point efter at have været genstand for min vel dog ringeste koncertoplevelse nogensinde, i Horsens for et par år siden. Men i modsætning til Horsens, hvor vi var ca. 250 meter fra scenen, så var vi denne gang kun ca. 5 meter fra scenekanten - og det gjorde hele forskellen for mig!

Et kæmpe show, baseret på fantastiske dansere og monitors/skærme som en stor del af scenen - både som baggrund og som mobile elementer midt på scenen. Og Madonna hun har altså et overskud af en karat, som gør det til en speciel oplevelse at overvære hende shows - eller ihvertfald dette, for andre har jeg jo ikke set. En UTROLIG energi og styrke, som gør at hun ikke én eneste gang så besværet eller udfordret ud. Og tror mig - det var ikke udfordringer der manglede i korreografien det show!!

Nogen vil naturligvis kalde det for negativt eller kedeligt. Uden overraskelser el. måske endda uden nærvær. Men jeg synes at det gav hende et super nærvær, hvor man kunne se og mærke at hun nød at være der, nu når hun ikke behøvede bruge så mange kræfter på at få showet til at hænge sammen på scenen. Det var super rutineret, men absolut ikke kedeligt af den grund!

Havde lyden været bedre end den den var, så havde koncerten fået alle 6 stjerner. Det er sgu' ærgeligt, når man nu véd fra andre optrædener i Parken (George Michael og Depeche Mode), at lyden kan laves perfekt derinde. Men i tilfældet her, så var det åbentbart bas man havde valgt at fokusere på. Og det i en sådan grad, at mine videoklip "ryster" i takt til lyden. Det beviser vist et og andet....

Setlisten:

1) Candy Shop
2) Beat Goes On
3) Human Nature
4) Vogue
5) Into The Groove
6) Holiday
7) Dress You Up
8) She's Not Me
9) Music
10) Devil Wouldn't Recognize You
11) Spanish Lesson
12) Miles Away
13) La Isla Bonita
14) Doli Doli
15) You Must Love Me
16) 4 Minutes
17) Like A Prayer
18) Frozen
19) Ray Of Light
20) Give It 2 Me

Andres meninger om koncerten:

3 af 6 stjerner i Politiken
3 af 6 i Berlingske
5 af 6 stjerner i B.T.

Anmelderne er dybt uenige om koncerten
Og B.T. har også samlet de forskellige meninger i denne artikel.

Senest ændret Mandag, 03 februar 2014 13:38
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer