The Eagles - maj 2009

Dato & sted: 29 maj 2009, Malmö Stadion, Malmö
5 ud af 6 stjerner...

Efter at have set The Eagles i 2006 i Hamborg, så må jeg erkende at jeg havde en del forventninger til netop denne koncert. Og som det ses af min karaktér foroven, så blev jeg ikke skuffet!

 

Meeen - det startede sgu' sløvt. De første 20min virkede de 4 gamle drenge som saltstøtter! Om det var fordi koncerten var den første i Europa i 2009, skal jeg lade være usagt. Men da Hotel California allerede var "brændt af" efter ca. 15min., tænkte jeg at denne koncert ville blive en fuser. De virkede trætte og ligeglade! Men jeg skal love for at jeg måtte tage mine ord i mig!

Det var som om de dérefter selv tænkte, at nu skulle den have en skalle! Og fra "Wichy Woman", var der ingen der så sig tilbage - og en fantastisk sommeraften på Malmö Stadion var en realitet! Det har sikkert også hjulpet på stemningen, at vi stod helt oppe foran scenen - hvad jeg altid sigter efter til stadion koncerter, for at få en chance for at fornemme koncerten.

Setlisten:

1. How Long
2. Busy Being Fabulous
3. Take it to the Limit
4. Hotel California
5. Peaceful Easy Feeling
6. I Can’t Tell You Why
7. Witchy Woman
8. Lyin’ Eyes
9. One of These Nights
10. Walk Away
11. Boys of Summer
12. In the City
13. The Long Run
14. Life’s Been Good
15. Dirty Laundry
16. Funk #49
17. Heartache Tonight
18. Life In The Fast Lane

Ekstranumre:
19.Take it Easy
20. Desperado

Andres meninger om koncerten:
4 af 6 stjerner i Gaffa og fra Aarhus dagen efter
4 af 6 stjerner i Politiken
3 af 6 stjerner i Berlingske 
4 af 6 stjerner i Jyllandsposten og fra Aarhus dagen efter
4 af 6 stjerner i Ekstra Bladet
4 stjerner i Expressen
3 stjerner i Aftonbladet

Senest ændret Mandag, 03 februar 2014 13:39
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer