The Storm - april 2008

Dato & sted: 5 april 2008, Vega, København

Én af den slags koncerter, jeg egentlig ikke havde de store forventninger til, og så kan man jo normalt kun blive positivt overrasket - eller hur?

Overraskelsen kom bare aldrig til denne koncert! The Storm lagde stærkt fra land, med "Drops In The Ocean", hvilket var en fed start på showet. Problemet var bare, at så var der ikke rigtig noget at se frem til mere. Man stod med en følelse af, at nu var det bedste overstået allerede fra start - og herfra gik koncerten stille og roligt fra 6 stjerner til 3 ved afslutningen, i min bevidsthed. Musikken er flot og stor i lyden, men jeg synes bare ikke at Pernille R. - som ellers har en GUDESTEMME - kan "leve op" til lyden! Hun er for "spinkel" til den type lyd, og når der så groft sagt kun er 3 forskellige numre på hele pladen - og derved også til denne koncert - så bliver det sgu' lidt ensformigt.

 

Så for mig en solid performance, men grænsende til det kedelige. Var glad for at koncerten ikke varede længere end de ca. 75 minutter det tog - for så VILLE jeg have begyndt at kede mig....

Berlingske's anmeldelse af koncerten i Vega (3 af 6 stjerner)
BT's anmeldelse af samme koncert et par dage før i Aalborg (5 af 6 stjerner)
Og Ekstrabladet's anmeldelse af samme koncert i Aalborg (3 af 6 stjerner)

Setlisten:

'Drops In The Ocean'
'Tired Of Waiting'
'Hold This Heart Together'
'Beauty Of Small Things'
'Table’s Turning'
'Lullaby'
'Caught Sleeping'
'Friendly Advice'
'Everchanging'
'Where The Storm Meets The Ground'

Ekstranumre:
'Sweet Remarque'
'Lay Down Your Head'

Senest ændret Mandag, 03 februar 2014 13:40
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer