Seneste nyheder

Julia Child - en ny verden for mig

Efter netop at have set filmen "Julie and Julia", så er jeg sgu' faldet pladask for Amerikas egen Kirsten Hüttemeyer i skikkelse af Julia Child. Kvinden som fra 1950'erne gerne ville lære amerikanerne at lave mad som franskmændene. Lang historie, men se lige de klip herunder - det er sgu' da konge det her!!!

Læs mere...

Danny MacAskill

Jeg har lige "fundet" en skotte ved navn Danny MacAskill, og er fuldstændig lamslået over at se hvad han kan på en trickcykel i dette videoklip på 5:37, som er optaget over et par måneder i Edinburg!! Og sat sammen med Band of Horses nummer "The funeral", bliver det til en aha-oplevelse jeg helt sikkert vil tænke over de næste par dage!

Læs mere...

Sandkunst - Kseniya Simonova

Kseniya Simonova er en Ukrainsk kunstner, som netop har vundet den Ukrainske version af "Talent 2009" eller  "America's Got Talent." Hun bruger en stor lyskasse, beskrivende og dramatisk musik, fantasi og sand til at fortolke den tyske invasion og besættelse af Ukraine under anden verdenskrig.

Og det er i mine øjne, fuldstændigt vildt hvad hun opnår at "male" af billeder - både på lyskassen og i vores fantasi i dette videoklip (8:33min)

Læs mere...

Wild is the wind....

Altså... Her er jeg virkelig blevet ramt af en "a-ha oplevelse" af de større - det er helt nyt for mig. Dvs. det er jo ikke fordi at jeg aldrig har hørt om David Bowie - men at jeg kunne lide hans arbejde, er helt nyt for mig. Og at jeg synes det er KONGE - det er faktisk lidt svært for mig at indrømme! Men ikke desto mindre, så har dette nummer med titlen "Wild is the wind" ramt lige ind i hjertekulen - og det endda selv om det har en sound som jeg egentlig havde fraskrevet mig nogensinde at ville tænde på.. Se liveoptræden med nummeret ved klik herunder!

Surprise, surprise....

Læs mere...

At last.....

Faldt lige over denne, på en blog-crawl gennem internettet. Og man kan mene om Christina Aguilera hvad man vil - men stemme det har hun jo altså. Dette er hendes egen fortolkning af Ella Fitzgerald's nummer "At last". Gider du ikke se hele klippet, så se i det mindste fra ca. 2:30 min og fremefter.....

Læs mere...

Nu med opskrifter....

Efter et stykke tid, at have irriteret mig over at jeg aldrig kunne huske de fede opskrifter man ser i diverse madprogrammer & magasiner, begyndte jeg at mase dem ind på min webside - egentlig mest for min egen skyld.

Men efter at have nørklet lidt med det, slog det mig, at jeg vel for pokker ikke var den eneste i omgangskredsen som har lidt svært ved at finde inspiration dag efter dag! Så hvorfor egentlig ikke dele disse opskrifter med venner & familie - og når vi nu er i gang, hvorfor så ikke lade andre indtaste deres egne yndlings opskrifter, så jeg (og andre) kunne få gavn af dem?

So - here it is... Hvis du mener at du har en relation til undertegnede, så opret dig selv som bruger fra linket på forsiden. Når jeg har konstateret at vi rent faktisk også kender hinanden, så vil du få adgang til opskrifterne - og ikke mindst til at indtaste dine egne opskrifter. Du vil endvidere kunne kommentere, vurdere, udskrive og emaile dem - so got nuts!
Læs mere...

Nyt website!

Joomla! er en åbenbaring indenfor CMS-baserede websites.

En åbenbaring som jeg fik for ganske nylig, og derefter hurtigt byggede mig et site. Egentlig ikke fordi jeg havde behov for andet end mit gamle site, men fordi det simpelthen er så let & inspirerende at arbejde med.

Så derfor dette nye sted. Hvis du har lyst til at se mere - og tilhører du kredsen af venner eller familie - så registrer dig som bruger, så du også kan se resten af side, og evt. selv skrive et par ord, eller indtaste et link!

Kærligst,
Henrik

Læs mere...

Sjovmedbørn.dk

er blevet overdraget til nye hænder!

Projektet sjovmedborn.dk - som var et projekt der gik ud på at samle information om underholdning og arrangementer for børn, på ét sted - er blevet overdraget til nogle andre, med mere lyst og tid til at drive det videre, end vi (Torben & undertegnede) har kunne mønstre de sidste 1½ år.

De nye ejere af sjovmedborn.dk, hedder Frederik & Tim. Frederik driver virksomheden Vision & Praxis, og har iøvrigt flere andre tilsvarende projekter - bla. zooerogakvarier.dk.
Tim har sin daglige gang i en verden, som bla. omfatter design & programmering af websites.
 

Læs mere...

Login or Registrer