De bedste take-aways

Der er ikke så frygtelig mange gode take aways i denne verden, omend der i dag heldigvis er flere end for nogle år siden. Men kender du nogle gode steder, så del det med os andre, ligesom vi deler disse med dig!

Wokshop i Lyngby

Det var en stor glæde, da Wokshop endelig rykkede til Lyngby i 2012.

Stedet laver god mad, til fornuftige priser - og du kan både sidder i Restauranten og spise - eller bringe med hjem. Det er én af vores favoritter, når vi lige skal have noget hurtigt med hjem - eller tilfredsstille sulten når vi alligevel er i byen :)

Læs mere...

Sticks'n Sushi i Lyngby

"Sticks" i Lyngby, er et dejligt sted med fin stemning og liv i Restauranten.

Sushi'en er lige en smule "længere fremme", end de billigere Sushikæder - men ikke helt oppe at ringe, som de rigtig gode steder.
Det er dog en god oplevelse - og god nok til at man gerne kommer igen, når man har sparet op til en tur mere :)

Læs mere...

Le Buffet

De fleste kender vel efterhånden stedet... Rigtig god mad, men absolut heller ikke billig....
Men sidder du en aften og simpelthen ikke kan leve uden en oksemørbrad med hjemmelavet bearnaise - så er det her du henter den!

Et lunt tip - ring til dem inden du kører! De kan ind imellem have lukket på tidspunkter, hvor man ville forvente at de havde åbent!

Læs mere...

Cofoco - Le Marché

Cofoco laver et meget lille udvalg af færdigretter, du bare skal varme når du kommer hjem. De lyder måske negativt når jeg skriver "lille udvalg" - men det er en god ting! For det betyder fantastisk god mad til små penge! Typisk ligger en færdigret på ca. kr. 50,- og der er som regel rigeligt med mad pr. portion, ja ofte for meget.

Læs mere...

Login or Registrer