Koncert oplevelser

Michael Bublé, Feb 2014

Dato & sted: 26 februar 2014, Forum, København
6 ud af 6 stjerner...

Jeg har altid haft et lidt ambivalent forhold, til Michael Bublé. Det skal forstås på den måde, at jeg på ingen måde har kunne sige noget skidt om hans stemme og musik - men aldrig helt har kunne finde ud af, om han som performer & menneske reelt var mere, end en "flødebolle" med alt for høje tanker om sig selv og sine evner.

Men det skulle ændre sig den 26 feb. 2014, kl. 20.10....!

Læs mere...

Coldplay - aug 2012

Dato & sted: 28 august 2012, Parken, København
6 ud af 6 stjerner...

Den bedste koncert givet som fødselsdagsgave!
Placeret på tribunen med fint udsyn til scenen og storskærme, var der lagt op til en fed aften i parken den 28 august. Og det skulle vise sig at vi ikke blev skuffede - det oversteg tværtimod alle forventninger, og blev den bedste koncertoplevelse for undertegnede i hele 2012!

Læs mere...

Melody Gardot - maj 2010

Dato & sted: 5 maj, 2010, Falconér, København
5 ud af 6 stjerner...

Denne koncert var reelt en pludselig indskydelse fra fruens side. Og føljelig var billetterne indkøbt meget sent og derfor var vi placeret helt bagerst i en Falconérsal med sæderne monteret. Men stik mod forventning, skulle det vise sig slet ikke at betyde noget, for Melody kunne i DEN GRAD nå hele vejen begud i salen - som sagtens kunne have været 75 meter længere/dybere uden at det ville have givet hende besvær med at fange folk!

Læs mere...

Nephew - okt. 2009

Dato & sted: 29 oktober, Vega, København
5 ud af 6 stjerner...

Nøøøøj - hvor havde jeg set frem til denne koncert! Min første med Nephew, efter at have lært dem at kende med albummet USA DSB. Hvorfor skulle der gå så lang tid, før jeg fik taget mig sammen til at kæmpe for billetter til deres koncerter??! Indtil denne koncert, var mit største øjeblik med Nephew, deres 07.07.07 Live fra Roskilde. But not anymore...

Læs mere...

Diana Krall - sept. 2009

Dato & sted: 19 september 2009, Falconér, København
3 ud af 6 stjerner...

Om det var pga. mit humør (som ikke var specielt dårligt el. anderledes end normalt), stemningen (nogle sad og sov), stedet (Falconér), publikum (alder 60+) el. Diana's performance - det véd jeg ikke... Men denne koncert gjorde altså ikke rigtig noget for mig. Det var lidt som at sidde og høre pladen derhjemme - blot med den forskel at jeg havde betalt kr. 725,- for det, og der blev klappet hver gang en musiker have spillet "solo" i mere end 2 sek...

Læs mere...

Madonna - aug 2009

Dato & sted: 11 august 2009, Parken, København
5 ud af 6 stjerner...

Hold da op, hun var virkelig bagud på point efter at have været genstand for min vel dog ringeste koncertoplevelse nogensinde, i Horsens for et par år siden. Men i modsætning til Horsens, hvor vi var ca. 250 meter fra scenen, så var vi denne gang kun ca. 5 meter fra scenekanten - og det gjorde hele forskellen for mig!

Læs mere...

Beth Hart - april 2009

Dato & sted: 24 april 2009, Gjethuset, Frederiksværk
3 ud af 6 stjerner...

"Up Close and Personal - The Acoustic Tour” - det var titlen på denne koncertturné. Og det VAR "Up Close and Personal" og det VAR en "Acoustic tour" - men det var altså bare ikke den samme Beth Hart jeg faldt for i Vega for 4-5 år siden. Det var som om hun ikke var tilstede!

Læs mere...

Elton John - nov 2008

Dato & sted: 29 nov 2008, Parken, København
4 ud af 6 stjerner...

Igen én af den slags koncerter, hvor jeg SLET INGEN forventninger havde. Anna havde fået/vundet billetterne, og hvem vil gå glip af en gratis koncert med et "stort" navn - ikke mig!

For første gang - for mit vedkommende - oplevedes Parken monteret udelukkende med siddepladser - også på HELE plænen! I første omgang lidt underligt - men som koncerten skred frem og det gik op for mig hvem publikummet egentlig var, så var det i virkeligheden nok det bedste.

Læs mere...

George Michael - aug 2008

Dato & sted: 24 aug 2008, Earls Court, London
6 af 6 stjerner

Åh ja - så kom tiden, med de "sidste koncerter" med George Michael. The "Final Two" som de 2 koncerter i Earls Court var kaldt - og så altså lige den allersidste i København ugen efter. Nåh ja - og så liiige én mere i Abu Dhabi i Dubai til December. Men så er det også slut - eller..?

Anyways - jeg véd ikke hvad jeg skal skrive om denne koncert, andet end at den var et FABELAGTIGT farvel til en FABELAGTIG mand! Vi sad desværre lidt langt tilbage - men da først festen startede, så var det bare helt lige gyldigt. Vi var RIGELIGT med til at fejre aftenen - og det gjaldt vist ALLE i Earls Court dén aften!

Dérudover et fabelagtigt lasershow!

Læs mere...

Kylie - juni 2008

Dato & sted: 8 juni 2008, Forum, København
4½ stjerne af 6

En varm, varm, varm (ca. 28gr. udendørs) søndag eftermiddag/aften - og så skulle man lukkes inde i en stor sal uden udluftning fyldt med 10.000 dansende og svedige mennesker. Alle alarmklokkerne ringende inden denne korcert - og med rigtig god grund skulle det vise sig. Det var én stor sauna - ca. 35 gr. og vi stod som sild i en tønde ca. 10 meter fra scenen i venstre side.... Pyyyhhaaa - snak om dehydrering efter 3½ time!

Men - på trods af dette, faktisk en rigtig god koncert. Ikke mindst bedre end oplevelsen i Aalborg for et par år siden. Og det var bestemt ikke en dårlig koncert.

Læs mere...

The Storm - april 2008

Dato & sted: 5 april 2008, Vega, København

Én af den slags koncerter, jeg egentlig ikke havde de store forventninger til, og så kan man jo normalt kun blive positivt overrasket - eller hur?

Overraskelsen kom bare aldrig til denne koncert! The Storm lagde stærkt fra land, med "Drops In The Ocean", hvilket var en fed start på showet. Problemet var bare, at så var der ikke rigtig noget at se frem til mere. Man stod med en følelse af, at nu var det bedste overstået allerede fra start - og herfra gik koncerten stille og roligt fra 6 stjerner til 3 ved afslutningen, i min bevidsthed. Musikken er flot og stor i lyden, men jeg synes bare ikke at Pernille R. - som ellers har en GUDESTEMME - kan "leve op" til lyden! Hun er for "spinkel" til den type lyd, og når der så groft sagt kun er 3 forskellige numre på hele pladen - og derved også til denne koncert - så bliver det sgu' lidt ensformigt.

Læs mere...

Alicia Keys - marts 2008

Dato & sted: 7 marts 2008, Falconér Centret, København

Denne beskrivelse bliver kort - for der var ikke meget oplevelse i dén aften.....

Jeg er sikker på at Alicia Keys er rigtig, rigtig, rigtig underholdende og en fantastisk sangerinde! Men - hendes optræden i Falconér 7 marts 2008 blev i dén grad overdøvet af en absolut forfærdelig lyd! Vi startede oppe foran scenen - kun 3-4 rækker fra scenekanten. Men desværre så langt ude i højre side, at vi stod foran højttalerne - hvilken nok kunne mærkes! Mon ikke man i virkeligheden kan fjerne galde & nyresten på denne vis, istedet for at benytte operative indgreb?

2/3 inde i koncerten blev det bare for meget, så vi søgte længere ned bagved. Men uanset hvorhenne vi stod, lød det simpelthen bare så skidt. Så vi endte til sidst i døråbningen på vej ud af salen, hvor vi stod og lyttede i 5 min. Så kiggede vi på hinanden og nikkede i kor.... 2 min. senere stod vi i 7-Eleven på Falconer allé med en flaske vand i hånden.....

Læs mere...

George Michael - Wembley 9 juni 2007

TV2 har vist nogle få numre fra koncerten ifm. 25 Live turneén, på Wembley den 9 Juni 2007 som var den første koncert på det nye Wembley. Numre, scenen, setup'et og George MIchael's introduktioner til numrene, er mere eller mindre en gentagelse fra de koncerter vi selv har været med til. Og stemningen er næsten ligeså god som i Parken - så hvis du ikke selv var der, så er dette nok ét af de bedste bud på en illustration af hvordan det føltes!

Læs mere...

George Michael - Maj 2007

Dato & sted: 18 maj 2007, NRGI Park, Aarhus

3 koncert med George Michael - og denne gang med fuld skrue ifa. af VIP fanklub billetter, med adgang til det inderste kaldet "Circle of Faith". Og med denne adgang til det helligeste, fulgte også en utr i kø fra kl. 15.30, for at blive lukket ind blandt de 50 første - og altså mulighed for at står HELT foran ved scenekanten.

Læs mere...

George Michael - Juli 2007

Dato & sted: 29 juli 2007, Globen, Stockholm

Ahhh ja - vores 4 koncert med fantastiske Georgios! Suk hjerte.......
Koncerten var blevet flyttet fra det Olympiske stadion til Globen - måske man havde overvurderet hvor mange i Sverige som ville bruge så mange penge på George? Uanset - så var det en FANTASTISK koncert, i rigtig gode rammer. Igen med gode pladser (dog ikke VIP-gode som vi havde betalt for) og godt udsyn!
 

Læs mere...

Gwen Stefani - Okt. 2007

Dato & sted: 14/10-2007 i Forum, København

Én af de koncerter jeg i virkeligheden ikke havde lyst til at gå ind til - men da det var Emma's første koncert og Anna i øvrigt havde købt billetter til os alle, så var der ingen vej uden om.

Og det er jeg nu rigtig glad for! Det var en koncert som totalt kom bag på mig! En koncert hvor jeg blev mindet om dét attitude som gjorde jeg var så vild med hende i dagene med "No Doubt". Don't fuck with me - med et blink i øjet attituden! Hit efter hit, udført med en fed energi og cool dansere. Og så stod vi langt fremme, og havde frit udsyn til hele scenen & hele Gwen, hvilket var med til at gøre det endnu fede. Lyden var heller ikke værst - i det mindste dér hvor vi stod.

Læs mere...

Login or Registrer