Uncategorized

Hjælp ifm. indtastning m.m.

Herunder kan du finde lidt hjælp, tips & anden nyttig viden ifm. indtastning af opskrifter og brug af funktioner på websiden.

Indtastning af opskrifter:
Ifm. indtastning af opskrifter, vil du se 2 editorer. Den øverste er beregnet til introducerende tekst. Dvs. en kort appetitvækker. I den nederste af de 2 editorer, skriver du så hvad og hvordan - samt evt. indsætter et billede.

Se denne beskrivelse, hvis du har brug for lidt vejledning ifm. brug af den editor, du benytter ifm. indtastning af opskrifter.

Hvis du har problemer med indsættelse af billeder, så se denne vejledning. Generelt er det (af visuelle årsager) bedst hvis du indsætter billeder i selve "Hovedteksten" som er den tekst der indsættes i den nederste af de 2 editorer, som er til rådighed under indtastning. Ifm. visning af opskrifter, så er "Hovedteksten" den tekst som vises efter klik på "Læs mere...".

Tip: Når du starter indtastning af en opskrift, så har du max. 1 time førend webserveren skal have "hørt fra dig" igen. Dvs. hvis du begynder indtastning af en opskrift, og så forlader din computer i 1½ time mens du stadig er i gang med indtastning af opskrift, så vil du efterfølgende ikke kunne gemme opskriften. Derfor - hvis du har gjort dette, så markér lige al din indskrevne tekst og kopier til clipboard (CTRL+C), så du hurtig efterfølgende ifm. oprettelse af ny opskrift, kan indsætte teksten igen med CTRL+V.

Tip: Ovenstående problematik, KAN også gøre sig gældende hvis du "mister" din internetforbindelse samtidig med indtastningen af opskrift. Så når du indtaster længere opskrifter, så benyt knappen "Anvend" (den blå med checkmærket foroven) så ofte du synes det er nødvendigt. Så mister du kun det sidste indtastede siden sidste klik på knappen!


Anden brug af hjemmesiden:
Hvad betyder menupunktet "Check alt ind"? Se denne beskrivelse for svar.


Andre spørgsmål eller brug for hjælp?
Skriv til mig via kontaktformularen på denne webside

Læs mere...

Hobbies

Min vel nok mest overskyggende interesse, er Formel 1. En periode havde jeg en aftale med mig selv, om at skulle se min. ét live løb årligt, men i disse tider forgår det mest foran TV.

Og så ville jeg jo nok også blive beskyldt for at omgå sandheden lemfældigt, hvis jeg ikke nævnte at jeg bruger lidt tid foran min PC..... Men jeg prøver (stadig) at trappe ned!

Jeg må vel også tilstå at god mad & vin har min interesse. Specielt er det fransk & italiensk inspireret mad & vin der fanger min opmærksomhed. Og skal man præcisere endnu mere, så må det vel være Paul Cunningham, Hester Blumenthal m.fl. der har min største opmærksomhed på madsiden, og Bourgogne samt Brunello & Barolo på vinsiden... Men også Ribera del Duoro samt Tempranillo ifa. gamle hærdede Rioja fundet vej til mit hjerte. Hvem havde nogensinde troet det?

Senest har Sous Vide fanget min interesse, og jeg forsøger langsomt at lære at mestre kunsten.

Læs mere...

Mit arbejde

Jeg er selvstændig it- og webkonsulent, i min egen lille virksomhed 2nd Level.

Her hjælper jeg primært folk, med at bygge hjemmesider og webshops baseret på Joomla - men også en smule konsulentvirksomhed ifm. vedligeholdelse af it-installaltioner for virksomheder.
I mine tidligere jobs, har jeg primært arbejdet med Novell's produkter - begyndende med Netware og eDirectory. Men i dag har jeg udelukkende med OS X & Windows at gøre, og specielt Windows Small Business har jeg arbejdet en del med.

Derudover holder jeg hånden under en stribe Astaro/Sophos UTM Firewalls samt Wifi installationer.

Læs mere...

Login or Registrer