Gwen Stefani - Okt. 2007

Gwen Stefani i Forum 14 Okt. 2007 Gwen Stefani i Forum 14 Okt. 2007

Dato & sted: 14/10-2007 i Forum, København

Én af de koncerter jeg i virkeligheden ikke havde lyst til at gå ind til - men da det var Emma's første koncert og Anna i øvrigt havde købt billetter til os alle, så var der ingen vej uden om.

Og det er jeg nu rigtig glad for! Det var en koncert som totalt kom bag på mig! En koncert hvor jeg blev mindet om dét attitude som gjorde jeg var så vild med hende i dagene med "No Doubt". Don't fuck with me - med et blink i øjet attituden! Hit efter hit, udført med en fed energi og cool dansere. Og så stod vi langt fremme, og havde frit udsyn til hele scenen & hele Gwen, hvilket var med til at gøre det endnu fede. Lyden var heller ikke værst - i det mindste dér hvor vi stod.

Senest ændret Søndag, 02 februar 2014 15:48
Log ind for at skrive kommentarer

Login or Registrer